be-domeinnaam mét accentekens

Vergeet vanaf 11 juni uw .be-domeinnaam mét accentekens niet te registreren!

Staat er in uw eigen naam, bedrijfsnaam, productnaam of merknaam een accentteken?
Dan hebben we goed nieuws voor u.
Vanaf 11 juni kunt u al uw .be-domeinnamen registreren mét accenttekens via SitePlan.be.

Het accent in de naam van uw bedrijf, merk of product is immers essentieel, want zonder accenttekens klinkt hij niet. Ook niet op het net.
Daarom krijgt u vanaf 11 juni de kans om de domeinnaam van uw eigen naam, bedrijf, merk of product te registreren. Wees er wel snel bij!
De procedure gebeurt op een first come, first serve basis, hoe eerder de naam ingediend wordt, hoe groter de kans op registratie.

KLIK HIER voor meer informatie over IDN domeinnamen of domeinnamen met accent tekens

Is preregistratie mogelijk ?

Een preregistratie is mogelijk voor onze klanten, let wel op dat een preregistratie geen garantie is op een registratie. Beschouw een preregistratie als een wachtlijst, zo heeft u de grootste kans dat uw domeinnamen bij de lancering meteen al geregistreerd worden. Enkel bij een geslaagde registratie worden de kosten van de .be domeinnaamregistratie aangerekend aan het normale tarief van 5.99 euro inclusief BTW.

Hoe een .be domein met accent teken pre-registreren?

Pre-registratie kan enkel via e-mail gebeuren. U stuurt een mail naar info@siteplan.be met de door u gewenste domeinnamen en uw klantnummer of volledige naam. U hoeft nog niets te betalen, dit moet enkel na een geslaagde registratie. Bent u nog geen klant en u wil ook preregistreren? Contacteer ons via mail op info@siteplan.be.