VPS

Virtual Private Servers

Kwalitieve VPS Hosting – Virtual Private Servers

Een VPS of Virtual Private Server is de ideale en betaalbare hosting oplossing tussen shared of reseller hosting en een dedicated server.  Onze kwalitatieve VPS servers leveren top prestaties en  zijn de ideale keuze voor webmasters en bedrijven die meer controle willen over hun hosting en willen genieten van de flexibiliteit en mogelijkheden van een dedicated server zonder de nadelen van een shared hosting omgeving waarbij de kwaliteit afhankelijk is van de anderen die de server samen met u delen. Dit alles aan een fractie van de kostprijs van een dedicated server.

U krijgt indien gewenst volledige root toegang en heeft de mogelijkheid een onbeperkt aantal domeinnamen te hosten alsook software en applicaties te installeren of om hosting aan te bieden aan uw klanten. Een VPS is ook de ideale oplossing voor veeleisende websites of webmasters die een bepaalde kwaliteit van hosting willen hebben.  Alle VPS servers komen met Apache, PHP, Perl and MySQL pre-geïnstalleerd. Bovendien is het controlepaneel cPanel/WHM standaard geïnstalleerd op uw VPS zodat u heel eenvoudig uw VPS kan beheren, u kan ook opteren voor Directadmin. Contacteer ons om te bestellen.

Alle onderstaande prijzen zijn EXCLUSIEF 21% BTW.

VPS HOSTING VPS-1
VPS-2
VPS – 3
VPS- 4
RAM geheugen 1 GB 2 GB 4 GB 8 GB
SWAP geheugen 1 GB 2 GB 4 GB 8 GB
RAID10 Webruimte 25 GB 50 GB 100 GB 200 GB
Dataverkeer/maand 500 GB 1000 GB 2000 GB 5000 GB
Controlepaneel cPanel cPanel cPanel cPanel
Dedicated IP 1 2 2 4
Processor Cores 1 x 3.3 GHz 2 x 3.3 GHz 2 x 3.3 GHz 3 x 3.3 GHz
Managed Best Effort Best Effort Best Effort Best Effort
PRIJS/MAAND 49 € 59 €
75 €
99 €
PRIJS/MAAND MET EXTERNE BACKUPS
59 €  69 € 85 € 109 €

OPTIES CONTROLEPANEEL:
DirectAdmin (non-managed) in plaats van cPanel: korting van € 6.5 /maand op de aangeduide prijzen

UPGRADE OPTIES:
1GB RAM: + € 6.25 /maand
50GB webruimte: + € 6.25 /maand
500GB dataverkeer: + € 6.25 /maand
1 CPU core: + € 6.25 /maand

ANDERE ADDONS:
KVM ipv. OpenVZ: + 6.25 €/maand
Extra IP adres: + 3 €/maand (volgens RIPE voorwaarden)
Softaculous: + 3 € /maand

 

Vergelijk grondig – de ene VPS is de andere niet

De verschillen tussen allerlei VPS aanbiedingen op het internet zijn hemelsbreed, vergelijk dus grondig alle aanbiedingen anders wordt goedkoop al snel duurkoop. Vergelijk dus wat inbegrepen is in de aanbieding: ram geheugen, dataverkeer, controlepaneel inbegrepen, backups, managed of unmanaged, …

Bij SitePlan krijgt u steeds een ruim pakket aan een alles inbegrepen prijs zodat u nadien niet voor nare verrassingen komt te staan. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie.